„Tisztelt Rigó István Úr!

Három hónapja diagnosztizáltak nálam endometriózist, apró cisztákat és egy 14 mm-es méhtest polypust.
Hölgyi tea, akupunktúra, Dispenza meditáció, homeopátia, szigorú diéta és életmódváltás után tegnap voltam a három hónapos kontroll vizsgálaton és jelentem: a polypus felszívódott, az endometrium egészséges 8 mm-es, és az orvosom így köszönt el: “gratulálok, magának lett igaza, hogy nem ment el küretre.”

A Hölgyi tea kúrát és az életmódot mindenképp folytatom. Jelzem, az egy éve elmaradt menses rendszereződött, ami azért is csoda, mert 12%-os testzsír mellett általában már nem jelentkezik. Annyira sovány vegán vagyok, hogy az Ön által javasolt szénhidrát száműzetést nem tudtam vállalni, de a glutént elhagytam. Minden esetben jó, ha az egyén mérlegeli, mi az, ami még nem veszélyezteti az egészségét.

Hálás vagyok Önnek végtelenül. Nagyon köszönöm a tanácsait, az útmutatásait, melyek az életem értékelésére késztettek akkor, amikor arra a legnagyobb szükségem volt.

Isten áldása kísérje!
Üdvözlettel: H. Andrea”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.