„Kedves István!

Az október végi vizsgálaton a cisztám mérete 4,3 x 3,5 körül volt.
Ma ismét elmentem orvoshoz, mert a ciszta okozta aknék az arcomon egy ideje látványosan visszahúzódtak, gondoltam megnézem, hogy mi a helyzet. A cisztám ma 2,6 x 3 cm volt.

Legközelebb fél év múlva kell visszamennem, remélem akkorra már teljesen elmúlik. Máskülönben, a tea máshogy is kimutatta jótékony hatását, mert egy este nem mosogattam el, és reggelre egy szívecske formát száradt oda a tea 🙂

holgyi tea szivecske csesze aljan

Ha van tanácsom, az valahogy így hangzik a sorstársaknak:

Amin változtattam az talán valóban apránként jön. Először is elhatároztam, hogy, nem fogok minden apró dolgon idegeskedni…ez egyszerre hangzik könnyűnek és nehéznek is, mert néha az idegesség megállíthatatlannak tűnik, pedig nem az.
Késik a villamos? Nem vált gyorsan zöldre a lámpa? Kb. Ilyenek miatt is képesek vagyunk idegeskedni, és ezáltal feszültséget generálni magunkban, teljesen feleslegesen.

A másik pedig, hogy megtanultam időt szakítani magamra. Sosincs időm semmire, hát most elhatároztam, hogy olvasni fogok, mert azt nagyon szeretek. Jó, ha ilyenkor olyan könyvet olvas az ember, amiből magáról is sokat tanulhat, ez is segít az öngyógyításban.

De ami leginkább segített a “lassításban”, az a színezés volt. A férjemtől kaptam egy gyönyörű felnőtt színező készletet és egy csomag ceruzát… Iszonyatosan jó stresszoldó, van, hogy lefekvés előtt ketten színezzük egyszerre… Nyugtat, és megint csak az ember alkot valamit, amit aprólékos odafigyeléssel tesz, és a tevékenység azonnali szép eredményt is szül.
A sportot természetesen rendszeresen folytattam, az már két éve rutin, de akinek nem, érdemes este legalább fél órát sétálni, párral, gyerekkel, kutyával, a lényeg, hogy ezt is tudatosan tegyük, és lássuk meg benne a kikapcsolódási lehetőséget.
Néha túl meleg van, néha túl hideg, de a minőségi együtt töltött időre kell koncentrálni. 🙂

Köszönettel, Renáta”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.