„Kedves Rigó István!
Ezúton szeretném véleményemet, észrevételemet leírni, megosztani Önnel.

Személyes vélemény:
Tavalyi év nyarán egy 6 cm-es petefészek cisztát találtak nálam, ami nagyon nagy fájdalommal járt, ezt megelőzően teljesen felborultak a pajzsmirigyértékeim, illetve egy nagy tragédiát dolgoztam fel abban az időszakban, tehát minden adott volt egy betegség kialakításához magamban.
Rátaláltam a Hölgyi teára az interneten, és adtam neki egy esélyt, mert sajnos az orvosi hozzáállás nem tetszett, sem a gyógyszeres megoldás, sem a leszívás lehetősége. Egyre inkább a természetes megoldások felé fordultam, mert túl vagyok egy daganatos betegségen.

A teát három hónapig az előírásoknak megfelelően fogyasztottam, jobb lett a közérzetem már az első hónap végén, és másfél hónap után teljesen eltűnt a ciszta! Fantasztikus eredmény! Teljesen végig csináltam persze a három hónapos kúrát, de pontosan másfél hónap után ultrahang kontroll mutatta ki az eredményt. Nagyon hálásan köszönöm!

Másnak is ajánlottam már, és a visszajelzés szerint bő másfél hónap után egy mellcsomó is jelentős csökkenésnek indult a hölgynél. Örülök, hogy ilyen csodára találtam! 🙂

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A LEHETŐSÉGET! További jó munkát kívánok!
Üdvözlettel: Piroska”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.