„Kedves István!

Pontosan egy hónappal ezelőtt kaptam meg a Hölgyi teakeveréket és azóta rendszeresen fogyasztottam a palástfűvel, OMEGA 3 kapszulával és multivitaminokkal együtt.

Tegnap voltam ultrahang vizsgálaton és bár sejtettem, hogy javulásról fog beszámolni az orvos is, mivel hetek óta nem lüktetett, nem fájt, nem szúrt a petefészkem, de az ultrahang és a manuális orvosi vizsgálat alapján is a ciszta felszívódott, nem csak kisebb lett, hanem teljesen eltűnt.
A méhnyak gyulladás és a bakteriális fertőzés elmúlásáról még jövő hétig nem tudok beszámolni, mert azok eredményei másfél hét múlva lesznek meg, de ebben is bizakodó vagyok.
Egyetlen hónap alatt a dohányzás elhagyása, a megfelelő táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a gyógyteák kombinálása ilyen eredményt hozott.
Természetesen többet foglalkoztam a lelkemmel és a nőiségemmel is, rendeződött, jó irányt vett a magánéletem is.
Hiszek abban, hogy ha tovább folytatom ezt a külső-belső kezelést, akkor majd később más, jó hírekről is beszámolhatok 🙂

Nagyon szépen köszönöm Istvánnak a segítségét, mert első perctől éreztem, hogy fog tudni segíteni rajtam.

Így is történt!!

A jó Isten áldja meg bőséggel és minden jót kívánok továbbra is Önnek, és remélem sok sorstársamhoz eljut a Gyógymódja! Rajtam nem múlik 🙂 Mindenkinek ajánlani fogom!!

Üdvözlettel,
Éva”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.