„Tisztelt Rigó tea!

Egy hónappal ezelőtt diagnosztizáltak nálam egy 5 cm átmérőjű, szövettartalmú cisztát, a tumormarkerem szerencsére negatív lett.

Hallottam a Hölgyi teáról és azonnal elkezdtem a kúrát, szerettem volna legalább a műtét időpontját kitolni őszre. Ma az én és az orvosom legnagyobb megdöbbenésére a ciszta teljesen felszívódott! Bár a cisztám eltűnt, de hormonális tüneteim régóta vannak, a tipikus nőgyógyászati helyeken, áll két oldalán és a lapockák körül folyamatosan pattanásos a bőröm. A kérdésem, hogy elegendő-e a hölgyi tea folytatása, vagy kell-e másikat is innom?

Nagyon köszönöm,
dr. J. K.”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.