„Kedves István!

Én nem a fájdalmak, hanem elsősorban az elviselhetetlen PMS (premenstruációs tünetegyüttes) miatt kezdtem el inni a teáját. Két héttel a vérzés előtt kezdődött általában, hogy elkezdtem puffadni, a melleim megduzzadtak, elviselhetetlennek éreztem a testemet, fájt a fejem, vízvisszatartás, falásrohamok, szédülés stb…

Úgy éreztem, a testem ellenem fordult. Két héttel a menstruáció előtt kezdtem el inni a hölgyi teát, és már nagyon hamar hatott. Amióta iszom a teát, a menstruációmnak semmi előjele nincs, az enyhe mellérzékenységet leszámítva.

Nekem a tea normális életminőséget teszi lehetővé. Augusztus óta iszom, napi 1 csészét. Remélem a pozitív hatásai hosszútávon is maradnak

Nagyon hálás vagyok érte. Csak azért nem rendeltem egyszerre többet, mert reménykedem, hogy hamarosan várandós leszek.

Köszönettel! Nóra”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.