Kedves István!

A Hölgyi teát rendeltem Önöktől. 53 éves vagyok, a menstruációm ebben az évben (2020) kétszer jelentkezett januárban és áprilisban, most októberben barnázás miatt mentem a nőorvoshoz, aki egy 5 cm-nél kisebb petefészek cisztát állapított meg. Csináltatott ún. Roma indexet, ami szerencsére jó.
Szeretnék visszajelezni arról az örömteli dologról, hogy a petefészek cisztám felszívódott.
A barnázás is teljesen megszűnt, ultrahangon is voltam. Novembertől februárig ittam a Hölgyi teát. Örülök, hogy rátaláltam Önökre.

A javaslataiból is igyekeztem sokat megfogadni és az életvezetésembe beiktatni. Háromhetente nagy túrákat teszünk, több mint 10 km, reggelire kenyér helyett zabkását eszem és csökkentettem eggyel a kávét.

Minden jót kívánok Önöknek!
Jó egészséget, örömöt.
Andrea

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.