Kedves Uram!

Amikor először használtam a teát a legnagyobb csoda történt az életünkbe. Májusban hagytam abba a 3 hónapos Hölgyi tea kúrát, augusztus végén pedig Görögországból már hárman érkeztünk haza. Policisztás ovárium szindrómára kezdtem el inni. A szeptemberi orvosi vizsgálaton egyértelműen eltűntek a petefészek ciszták. Most pedig már 4 hónapos a kisfiam Ádám. A terhesség után persze a mozgás hiánya és az étrend miatt is, ismét kezd az inzulin rezisztenciám visszajönni. 

Május 9.-én született a kisfiam és egyéb okok miatt majd 50 napig kórházban voltam vele, de már minden rendben van. Azonban addig fejtem a tejet neki és körülbelül 3 hete egy csomót vettem észre a mellemben. Tegnap voltam mammográfián és valószínűleg egy 5 mm-es mirigygyulladás, de mivel a tea korábban is segített, gondoltam ismét megpróbálom.

Üdvözlettel : F. É. Nikoletta”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.