„Kedves István.
A harmadvirágzás teájukat ittam, kínzó hőhullámokra, a változó korba lépésem miatt. Már 3 zacskó teakeverék után a hőhullámaim teljesen megszűntek. Napi 2 bögrével fogyasztottam.
Előtte a petefészkemben lúdtojásnyi nagyságú ciszta volt, amit műteni akartak.
Erre a HÖLGYI teakeveréket ittam, napi 2 bögrével + mellé az oldalon javasoltak szerint palástfű teát is.
1,5 hónap után a nőgyógyászom meglepődve mondta a jó hírt -nem tudja, hogy történt- de a ciszta teljesen eltűnt! Alhasi feszüléseim is teljesen megszűntek, az orvosom azt mondta: csak folytassa tovább ezt a teát!”
Férjemnek borsónyi méretű herezacskó cisztája volt és nagyon örült, amikor kontroll vizsgálaton megállapították, hogy eltűnt! Erre a Király, harcos, mágus és szerelmes ereje teakeveréket itta, napi 2 bögrével három hónapon keresztül.
Szóval mindent nagyon köszönünk!!
B-né Tünde”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.