Kedves István.

55 éves vagyok, mióma van a méhemben és 14 mm-es volt három hete a méhnyálkahártya vastagsága, amire az orvos azt mondta, hogy nagyon vastag. Vérzészavarok is voltak.
Örömmel osztom meg a mai orvosi vizsgálat legfrissebb lelet eredményét és egyben nagyon hálás vagyok a sok tanácsért és a segítségért. A nőgyógyász orvosi vizsgálaton csupán 7 mm-es a méhnyálkahártya.

Mit tettem a gyógyulás érdekében?
Még csupán három hete kezdtem el inni a Hölgyi tea orbáncfüves keveréket, napi három csészével, ahogy István tanácsolta. Melléje külön iszom a palástfű teát is a menstruációs ciklus megfelelő napjain. Járok talpmasszázsra és AVIVA-torna, mint mozgás amit csinálok.
Az étrendemen módosítottam. Van egy miómám is, annak a mérete nem nőtt, ami szintén jó hír. Folytatom a megkezdett életmódváltást és a teázást.

Végtelenül boldog vagyok a Hölgyi teáért.
Igazán köszönöm.
Heni

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.