Kedves István.
40 éves vagyok, bal oldali 5 cm-es műtétre váró, vegyes szerkezetű petefészek ciszta, rendszertelen menstruáció, alhasi görcs, menstruációs fájdalom, mellfeszülés és pozitív tumormarker laborérték miatt kezdtem el inni a Hölgyi teát.

Három hete iszom, napi három csészével a Hölgyi tea keveréket minek hatására a mellfeszülés, mellérzékenység, a menstruációs görcsök és fájdalom megszűnt.

A hüvelyi ultrahang orvosi vizsgálat alapján az 5 cm-es petefészek ciszta műtét elmarad, mivel felszívódott a ciszta. Végtelenül örülök és hálás vagyok, hiszen a nőgyógyász orvos szerint ez fel nem szívódó természetű volt, ezért is csoda gyógyulás ez, főleg ilyen rövid idő alatt!

Jelenleg még egy jóval kisebb méretű jobb oldali petefészek ciszta miatt folytatom a teázást.

Szívből köszönöm a teát és István minden segítségét.
Egy hálás Hölgy

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.