Kedves István,

A császár metszésem heggében van több endomezriozisom + 8 éve volt egy vesedaganatom, kivették a bal vesémet. 2 db 3 hónapos orbáncfüves hölgyi tea kúrán vagyok túl. 10 napja kezdtem újra. Mert jelentősen csökkentette a fájdalmaimat annak idején, most is így érzem. Napi 3-at iszok.

Nagyon köszönöm ismét a válaszát. Ön egy igazi kincs. Én végül tovább ittam az orbáncfüves Hölgyi teát és igen szép eredményeket tapasztalok. Ígérem, hogy össze fogom foglalni Önnek majd a teljes gyógyulási folyamatomat is.

Több összetevős, de szó szerint kézzel tapintható változásokon megyek át. Kb 1/4ed méretű az endom a császármetszésemben.

Szeretnék rendelni 1 havi adagot a galagonyásból. Szeretném kipróbálni a hatását. Mert egyenlőre minimálisra csillapodott a szívdobogásom az orbáncfüvessel, de érdekelne nagyon a Hölgyi tea galagonyás változat.
Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönök MINDEN!
Tímea

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.