Három hónappal ezelőtt nagyon meg voltam ijedve, mert rossz lett a nőgyógyászati eredményem, egyből műtétet javasoltak egy újabb kontrollvizsgálat után. Ekkor elkezdtem keresgélni az interneten, szinte minden létező oldalt átböngésztem ebben a témában, míg végül rátaláltam Rigó István teaházára. Egyből éreztem, hogy jó oldalon járok, gyorsan ki is töltöttem az állapotfelmérő lapot, melyre nagyon hamar részletes, alapos választ is kaptam.

Azonnal meg is rendeltem a teakeveréket és az összes tanácsot megfogadtam, amit Istvántól kaptam. Hamar meg is érkezett a teakeverék ajándék bögrével, amit a mai napig fogyasztok, nagyon hamar megszerettem. Az elmúlt héten kellett jelentkeznem az újabb kontrollvizsgálatra, aminek meg is kaptam az eredményét: negatív. Egy év múlva kontroll. A rossz eredményem (AGC-NOS), mintha nem is lett volna. Szinte hihetetlen. Köszönöm István a biztató szavakat és a finom teát.

Zsuzsanna Tóthné Salamon
2023.06.19.


Vélemény forrása: Google értékelésből.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.