„Üdvözlöm!

9 hónapig ittam napi 2 bögrével az aranyvesszős teát, endometriózis, adenomiózis és mióma miatt!

Ez a 9 hónap nagyon jó volt a tea mellett szinte nem is voltak tüneteim.. a műtétek után ki is újult a jobb petefészekben egy csokoládéciszta, de most hasi ultrahangon már nem találták, szedek hormont is, de biztos vagyok benne, hogy ezt nagyban a teának köszönhetem. Viszont sajnos a bal petefészekben is megjelent egy csokoládéciszta.. 2 hete nem iszom (a Hölgyi teát) és rosszabb a helyzet, sokat fáj!

Azt szeretném kérdezni, hogy fogyasztható e a tea korlátlan ideig vagy kell kihagyni egy kis szünetet? Válaszát előre is köszönöm! Z. Dorina”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.