Hat miómából egy maradt – az is 22 mm-re csökkent

Zita, 2021. januári levele

„Üdvözlöm kezdem a miómák méretével.
Lúdtojásnyi myomas uterus afv. ben szabad környezetben az uterus 87,5×49,8×56,6 mm.a corpusában egy 2,52 cm átm. myomagöb látható.
Mellső falában három kisebb egy 9,5 mm.továbbá 10,6 mm és egy 9,8 mm átm. góc…
Még ehhez én hozzá írnám hogy sokat görcsölök. Olyankor nyomásérzés feszítés. Puffadás. Mint akinek epeköve van, vagy vakbélgyulladása. De nincs, mert most voltam hasi ultrahangon. Ott megállapították hogy november óta nőtt a miómák. De mintha azt érezném hogy a miómák a méhben nyomnának valami ideget vagy valamit. Meg szerintem a hólyagomat is nyomja sokat kell pisilnem.
Voltam tegnap nőgyógyásznál. Sajnos műtétet javasol. Méhemmel együtt kivenni.

Köszönöm türelmét hogy elolvassa.
Szép napot.
Zita”

Zita 2021. márciusi levele

„Üdvözlöm.

Jöttem egy jó hírrel, ma voltam orvosnál csak most nőgyógyász doktornőnél, hogy választ kapjak mi volt ez a hosszú vérzés. Hüvelygyűrű okozhatta. Aki dohányzik nem használhatja.

És most jön a jó hír. Egy pici miómát látott egy 22-milist a hatból. Azt mondta eszembe ne jusson a műtét. Nem kell a méhemet kivenni. A vérzés végül abbamaradt.
Abban maradtunk, ha a következő menzesz is ilyen hosszú lesz menjek. De nem gondolná. Félév múlva kontroll. Iszom tovább a hölgyi teát. Nagy kő esett le a szívemről. Hogy minek köszönhető nem tudom. Lehet a teának.
Napi kettőt ittam a Hölgyi teából. Plusz kaptam rá homeopátiát. Tejterméket visszafogtam.
El se akartam hinni én se.

Köszönöm. Zita”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.