Tímea 1. levele 2017. 05.01.

„Kedves István,

Már egy hónapja iszom a teákat és a közérzetem egyre jobb. 🙂
A ciszta ugyan még nem csökkent látványosan, de a kellemetlen kísérő tünetek, szúró fájdalom 1 hete elmúltak, amit abszolút a tea hatásának érzek.
Hiszek a további javulásban, a tea hatásában.
Ismerőseimnek meséltem is a teáról és ekkor tudtam meg hogy az egyik ismerősömnek vesecisztája van, egy másik ismerősömnek pedig a heréjén találtak cisztát.

Ön szerint ezekben az esetekben is hatásos lehet a tea? Mintha valakinek a visszajelzésében olvastam volna hogy térdciszta miatt itta és javult az állapota.
Ajánlaná ezt a teakeveréket, vagy valami mást javasolna?
Segítségét előre is köszönöm! Üdv.: R. Tímea – 32 éves”

Tímea 2. levele: babát várok – 2017. 11. 20.

„Kedves István,
állapotváltozásomról csak annyit írnék, hogy babát várok… 🙂 bár még nagyon az elején vagyok, de nem tudom hogy folytathatom-e a hölgyi tea ivását?

Még van majdnem egy teljes csomag és igazából annyira megszerettem, és megszoktam a reggeli tea rituálét, hogy gondoltam még elfogyasztom ami van. Ön mit javasol, ihatom továbbra is, vagy inkább hagyjam abba?
Köszönettel: R. Tímea – 32 éves”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.