„Kedves István,

Március elején beszéltünk először telefonon, a bal petefészkemben lévő bevérzett ciszta miatt. Tanácsára elkezdtem inni napi kétszer egy nap a Hölgyi teát, időszakosan napi egyszer a palástfű teát és napi egyszer a pajzsmirigy teát alulműködésre.

Most közel 2 hónapja, kb. 3 csomag elfogyasztott Hölgyi tea után voltam ultrahang kontrollon és a 6 cm-es cisztám 4 cm-esre csökkent, a fala vékonyabb lett és a szerkezete is más lett. A szonográfus azt mondta 99%, hogy felszívódik, csak ez pár hónapba beletelik, de folytassam a tea kúrát (mert említettem neki). Azt mondta még, hogy a terhességet majd inkább a jobb petefészektől remélhetjük, mert a ciszta után még ha el is múlik, kialakulhat petevezeték elzáródás. 🙁 De ezzel most ne foglalkozzak, minden rendben lesz, csak sajnos ez is benne van a pakliban.

Egyébként igyekszem a többi tanácsát is megfogadni és beépíteni az életvitelembe. Elkezdtem virágport szedni. Tajcsizom és női jógázom már február eleje óta, tanácsára többször voltam egyéni tibeti hangtál terápián is, hogy csökkentsem a stresszt, illetve mostanában kezdtem el masszíroztatásra is járni, eddig főleg reflexológiás talpmasszázsra. 🙂

Köszönöm szépen az eddigi segítségét! Júniusban az újabb kontroll után újra jelentkezem, remélem még jobb hírekkel! 🙂

Üdvözlettel: L-N. Szilvia”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.