„Kedves István!

Közel egy éve találtam Önre és a teáira. Egy 3 hónapos kúra után tegnap volt a 2. vizsgálatom és ismét bebizonyosodott, hogy a miómám csökken. Hálám és köszönetem Önnek. Az első vizsgálatnál nehéz volt elhinnem, de már sokkal boldogabb vagyok.

Lehetséges még egy kúra? Szeretném, ha tényleg eltűnne, vagy nagyon minimális méretre összehúzódna a mióma. Ami változás van, hogy kicsit könnyebb az életem, kevesebb a stressz, illetve fél éve a menses helyreállt és nem szedem a Norculut és vérzéscsillapítót, csak a fogamzásgátlót.
Próbáltam a tanácsok szerint átalakítani az életemet. Az utolsó hónapok kivételével sikerült heti 2 alkalommal pilatesre járnom, szabadság, pihenés, kevesebb munka – jó sok stressz elkerülése. Olyan szerencsés helyzetbe kerültem, hogy megválogathatom milyen élelmiszereket veszek, így most ezen a téren is tudatosabb vagyok.
Üdv. Rozi”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.