Kedves Rigó István!

1 hónapja iszom a leírtak szerint napi 2x a hölgyi teát. Hány hónapig érdemes fogyasztani rendszertelen vérzés és petefészek ciszta (5.5cm) esetén?

A tea fogyasztása óta már most érzem, hogy javult a női gondok napjai alatt a közérzetem, illetve valamennyire a PMS tüneteit is csökkentette az Ön teakeveréke. 2 hónap teafogyasztás után szeretnék majd visszamenni kontrollra és megnézetni, hogy esetleg kisebb lett e vagy eltűnt a ciszta. Nagyon bízom benne, hogy így lesz. Február elején derült ki, hogy van ismét egy cisztám. Sajnos kamaszkorom óta visszatérő dolog nálam és szeretnék leszámolni velük egy életre. 🙂

Még jelentkezem majd és köszönöm az azonnali készséges segítséget/részletes választ.

Szép estét!
L.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.