„Kedves István!

Elfogyott a 3 havi adag Hölgyi teám.
A tea fogyasztásával a 6 cm-es petefészek cisztám 4 cm-re zsugorodott 1.5 hónap mindennapi teafogyasztás után (a luteális fázisban palástfüvet is ittam mellé, ahogyan javasolta este 6 órakor). Viszont most egyelőre nem tudom, hol tart a dolog a cisztával, csak pár nap múlva megyek orvoshoz újra ellenőrizni.

Nem tudom pontosan, hogy az IR diétának vagy ezeknek a gyógynövényeknek köszönhetően, de szinte egy hét alatt javulni kezdett a közérzetem. Ezután kezdtem a Hölgyi teát és palástfüvet alkalmazni. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem azóta.

A PMS tüneteket szintén magam mögött tudhatom.

Köszönöm!
Üdvözlöm:
Zsanett”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.