Novemberben diagnosztizáltak mindkét petefészkemben cisztát, az egyik 5 cm feletti volt. Egy hónap haladékot illetve antibiotikumot kaptam, amennyiben nincs változás, műtét szükséges. István tanácsára az idő rövidsége miatt napi 3-szor fogyasztottam az általa készített személyre szabott teakeveréket illetve az általa tanácsolt életmódváltásokból is beiktattam néhányat( cukor, fehérkenyér elhagyás). Egyéb, az általam korábban használt módszereket is mozgosítottam ( mozgás, talpmasszázs). A kontrollon az egyik ciszta már nem volt látható, az 5 cm -es pedig felére csökkent. István tanácsára folytatom a megkezdett kezelést. Nagyon hálás vagyok Neki! Hölgyek van remény!!!❤️

Edit Baliné
2023.01.08.


Vélemény forrása: Google értékelésből.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.