„Kedves István,

Tegnapi telefonos beszélgetésünk után szeretném elküldeni a Hölgyi tea fogyasztásával kapcsolatos tapasztalataimat, illetve további 3 havi teakeveréket is rendelni szeretnék.

2019 eleje óta három alkalommal csináltam tea kúrát, a kúrák között pár hónap kihagyással. Tavaly októberben a nőgyógyászom egy 5 cm-es cisztát talált a bal petefészkemben, akkor tartottam a 2. kúránál. A ciszta mérete miatt az orvos műtétet javasolt volna, viszont a véreredményem (tumormarkerek értékei) nagyon biztatóak voltak, így az orvos a kiváló vérkép miatt mégsem döntött a műtét mellett és 3 hónap múlva kontrollra rendelt.
A járvány miatt azonban 2020 augusztusában mentem vissza vizsgálatra, ekkor már túl voltam a 3. kúrán is, a cisztának azonban az ultrahangon már nyoma sem volt, teljesen felszívódott az 5 centis ciszta 🙂

Továbbra is folytatom a Hölgyi tea fogyasztását, már a mindennapjaim részévé, rutinjává vált és a pozitív hatása mellett az ízét is nagyon szeretem.

Köszönettel,
Sz. Orsi”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.