Nóra 1. levele (2016.12.01.)

„Kedves Rigó István!
Az Interneten keresve találtam meg az ön oldalát,
és szeretném a segítségét kérni hátha nekem is tudna segítséget adni és a számomra is kikeverni egy teakeveréket.
Nekem olyan problémám lenne hogy már negyedik alkalommal alakult ki petefészek cisztám.
Az én problémám 2006-ban kezdődött.
először egy méhszájseb korrektúrám volt, ami után egy héttel kiderült, hogy a bal oldali petefészekben egy férfi ököl nagyságú ciszta van. Ez egy csokoládé ciszta volt, amit azonnal el is távolítottak a teljes bal oldali petefészkemmel együtt, ami már igazából nem is létezett. Ez egy nagy műtét volt.
Majd 2010-ben ismét kórházba kerültem, mert teljesen begörcsöltem es belázasodtam. Kiderült, megint egy ciszta a jobb oldali petefészekben.
Ezt másnap meg is operálták laparoscopiával. ezután 5 evig majdnem fogamzásgátló tablettát szedettek velem, amit miután abbahagytam ismét 2016 áprilisában megjelent egy ciszta (ez viszont nem csokoládé volt) és ezt 2016 júniusában megoperáltak ismét laparoscopiaval. Ez a ciszta 5,5 cm volt.
Kontrollon minden rendben volt maig. 🙁
Az orvos azt mondta a műtét utáni kontrollon, jövő 2017 májusban kérjek ismét időpontot. Sajnos mivel panaszaim voltak ez az időszak lerövidült a mai nap napig, ahol ultrahang vizsgálat során kiderült, hogy megint egy kb. 5 cm nagyságú cisztám van.
Most kaptam megint egy időpontot 2017. január 16-ra.
Bízva a sok pozitív visszajelzésben szeretném megkérni, hogy számomra is készítsen egy keveréket, vagy a Hölgyi teát a palástfűvel kiegészitve, mint azt sokaknál olvastam.
Ha lehetséges a 3 hónapos tea kúrát szeretném megrendelni öntől.
Várom válaszát és ajánlatát!
Előre is köszönöm: Nóra”

Nóra 2. levele (2016.12.01.)

Kedves Rigó István!

 A mai nap folyamán örömmel értesültem arról, hogy a ciszta eltűnt. 🙂 

Pedig meg csak az első csomag Hölgyi teán vagyok túl, éppen ma kezdtem meg a második csomagot. Ittam mellé a palástfüvet is, és meg most is iszom, mert még csak az 1 hónapos kúrán vagyok túl.

Életmódbeli változásokat sajnos nem sokat változtattam, de próbálok kevesebb pékárut fogyasztani, és a cukorfogyasztás is odafigyelek. Az üdítőket is próbálom mellőzni, csak mértékkel iszom. Remélem sikerül lassan de biztosan még jobban változtatni.

A következő kontroll májusban lesz. Nem tudom elmondani önnek mennyire hálás vagyok, hogy kifejlesztette ezt a teát.
Még egyszer nagyon köszönöm.

Tisztelettel: Sz-K. Nóra 38 éves”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.