„Kedves István,

Két hónappal ezelőtt rendeltem Öntől hölgyi teakeveréket, ami nagyon gyorsan meg is érkezett. Cisztákra rendeltem, amik a teától kevesebb mint egy hónap alatt elmúltak. Több mint négy centisek voltak. A kontrollon kiderült, hogy miómám is van. Amit valószínű az első alkalommal észre sem vettek, mivel a méhem hátsó oldalán van. Azt szeretném megtudni mennyi ideig ihatom a teát megszakítás nélkül ? Az újabb kontroll csak nyáron lesz. Így nem tudom, hogy most mekkora a mióma. A tea fogyasztása után kb egy héttel csökkentek a hasi fájdalmaim. Mostanra szinte teljesen el is múltak. És ritkán van hangulat ingadozásom is. Ami napi szintű volt azelőtt. A havi ciklusom is rendeződni látszik.

Remélem a tea későbbi elhagyásával ez nem fog változni. Holnap szeretnék újabb hat csomaggal rendelni. Hármat magamnak, hármat a barátnőmnek, mivel ő is állandóan cisztákkal küszködik.

Válaszát előre is köszönöm .
Tisztelettel
Natália”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.