„Kedves Rigó István!

Nagy köszönetemet és tiszteletemet szeretném kifejezni Önnek!

Novemberben felfedeztek nálam rutin ellenőrzés során egy több mint 10 cm átmérőjű cisztát. Egy hónap haladékot sikerült kiegyeznem, de a decemberi ellenőrzés sem mutatott változást. Ekkor durva módon a műtétet ajánlották az orvosok.
Teljes nőgyógyászati nagyműtétet terveztek.

Nem hagytam annyiban. Elkezdtem keresgélni és rábukkantam Önre és a Hölgyi teára. Budapestre utaztunk és a Zsendice sajtboltban beszereztem a terméket.

Három hónapig fogyasztottam, napi három csészével. Az ellenőrzést – félelemből – egyre halogattam, de májusban rászedtem magam. Bizakodtam, hogy remélhetőleg kisebb lett, de a várt eredmény mindent felülmúlt. Az orvosi ellenőrzés során nem találták meg a cisztát.

Az Ön tanácsát megfogadva a tea mellé fogyasztottam palástfű teát és betartottam az ajánlott étrendi javaslatait. Sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam, az édességeket, cukrot, kenyeret teljesen kizártam, kerültem a tartósítószerekkel készült termékeket.
A húsok fogyasztását a minimálisra csökkentettem, a vörös húsokat teljesen kiiktattam az étrendemből.
Többet mozogtam, megpróbáltam betartani a „4 L terápiát“.
Mindez súlycsökkenést is eredményezett.

Mégegyszer nagyon köszönöm mindezt Önnek!
Az Orbáncfüves változatát fogyasztottam a Hölgyi teának.
Hálásan köszönöm Önnek!” M. Andrea

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.