Kedves István!

Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva leírom a történetemet. Próbálok rövid lenni. 🙂

Boldogan írok most Önnek.

 • 2020. December 15.– én 64×57 mm- es petefészek cisztát találtak nálam az ultrahang vizsgálat során.
  Ez a ciszta november végén még 31×31 mm volt.
 • December 22.-étől iszom a Hölgyi teát.
 • A tegnapi nap folyamán (2021.01.04.) főorvosi megtekintésre mentem a petefészek cisztával, ki is írták volna a műtét időpontját. Előtte végeztek egy ellenőrző ultrahang vizsgálatot, amin az szerepel, hogy a ciszta 44×39 mm méretűre csökkent. A főorvos úr azt mondta, hogy ekkora méretű cisztát akkor sem műtenének, ha nem lenne Covid-helyzet. 🙂
 • Sajnos a jobb petefészekben találtak egy 16×17 mm- es cisztát, de ez már smafu a majd 7 cm- es cisztához képest.
 • Azért írok most Önnek, mert szeretném, ha tudnák a hölgyek (akik talán most éppen ezt olvassák) hogy nem vagyok érdekelt a tea forgalmazásában, nem is ismerjük egymást. (Bár telefonos segítséget már kértem Öntől, amit nagyon köszönök.)
 • Én is kutattam az interneten az miatt, hogy hogyan tudnék segíteni magamon annak érdekében, hogy ne kerüljön sor műtétre.
 • Kicsit személyes jellegű az, amit most írok, de egyedül nevelem 7,5 éves autista gyermekemet és semmiképp nem szeretném, hogy műtétre kerüljön sor, hogy őt ha pár napra is, de másra kelljen bíznom.
  Azt gondolom, hogy nem várhatunk a csodára, arra, hogy a ciszta majd csak elmúlik magától.
  Megoldások után kell kutatnunk, nem ülhetünk ölbe tett kézzel.
  Hittem a teában (pontosan tudom azt is, hogy a ciszta milyen lelki trauma miatt alakult ki bennem) és hiszek abban, hogy a változás bennünk kezdődik.
 • 3 hónap múlva kell mennem kontrollra és abban bízom, hogy akkor majd újabb levéllel jelentkezhetek, amiben leírom, hogy eltűnt a ciszta.
 • A leleteket mindkét ultrahangról csatolom, hogy lehessen látni: mindig van remény.

Köszönettel: Kovács Beáta
(2021. január)


Kedves István!

Ígértem, hogy jelentkezem. Én vagyok az egyik cisztával küzdő hölgy, vagyis csak voltam, aki a Önhöz fordult tanácsért és milyen jól tettem.

 • Január elejéhez képest 3 hónap múlva kellett volna mennem kontrollra, de sajnos ezt a Covid- helyzet nem tette lehetővé.
 • Május 11– én tudtam megejteni a dolgot. Az eredmény: ” a korábban leírt képlet jelenleg nem található.” A doktor úr azért elküldött egy komplett nőgyógyászati- hasi ultrahangra. A mai napon voltam, az eredmény: “sine morbo”. EGÉSZSÉGES.
 • Mindkét ciszta eltűnt. Elmondhatatlanul boldog vagyok. A Hölgyi teát karácsony előtt kezdtem el inni, napi két csészével és 3 hónapig fogyasztottam. Itt emelném ki, ami szintén nagyon fontos: megfogadtam az Ön tanácsát:

MÁV
Megnyugodni
Átgondolni
Változni.

István, nem tudok mit írni: köszönöm, köszönöm, köszönöm.

Szeretettel: Kovács Bea
(2021. május)

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.