Kedves István!

Ezúton szeretném megosztani Önnel a mi sikersztorinkat!

2019. Január 29-én felkerestem a nőgyógyászomat azzal a céllal, hogy megvizsgáljon minden rendben van- e velem, ugyanakkor párommal kisbabát terveztünk. Azonban a vizsgálatról szomorúan távoztam. A doki azt mondta, hogy egy majdnem 5 cm nagyságú petefészek cisztám van, mely sűrű bennékű és nagy valószínűséggel csak műtét útján lehet eltávolítani. Azt mondta, hogy mellette minimális az esélyem a teherbeesésre. Egész éjjel ezen rágódtam, kerestem a megoldást az interneten valamilyen természetes gyógymódot keresve. Így találtam rá nagy szerencsémre a Hölgyi teára.
Másnap párommal a Hold utcai piacon megvásároltuk (már a Fény utcai piacon kapható a Hölgyi tea) és még aznap elkezdtem inni az ajánlás szerint a palástfű teával együttesen. Minden nap ittam reménykedve abban, hogy a műtét elkerülhető lesz és nem kell amiatt is sokat várni arra, hogy felépüljek. De arra álmomban sem gondoltam volna hogy 2019. Március 12-én a terhességi gyorsteszt pozitív eredményt mutat.
Rá másfél hétre felkerestem párommal a nőgyógyászt aki megerősítette, hogy valóban babát várunk és a cisztám teljes mértékben eltűnt. Neki is örömmel számoltam be arról, hogy a teát fogyasztottam és ebben mennyire hittem. Azóta egy kolléganőm is a teának hála meggyógyult nőgyógyászati betegségéből és októberre várja kisbabáját.

Mindenkinek akinek tehetem ajánlom, hiszen itt van rá az élő példa milyen hatásos és hihetetlen boldogok vagyunk a most már 10 hónapos kisfiunkkal.

Csodás napot kívánok! 🙂”
Vezérné dr. Hevesi Tünde – 36 éves

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.