Kiindulási helyzet 2023. 12.31. Cél: Szeretném megpróbálni megállítani a miómák növekedését, esetleg csökkenteni a méretüket.


Mióma, két nagy miómagöb, 7,6 x 7,7 cm és 4,6 x 4,4 cm, váratlanul egy év alatt nőttek ilyen nagyra, és több kisebb göb. Okoztak már komolyabb vérzést, az orvosok méheltávolítást javasolnak. Pajzsmirigy gondjaim is vannak, de a TSH szintem meg jó, ezzel az orvosok így még nem foglalkoznak. Nem szedek gyógyszert, vitamint stb. szükség esetén, pl. a legutóbbi komolyabb vérzés után szedtem vasat és vitaminokat. Sajnos elég stresszes vagyok, gyakran pörgök egy problémán. Ráadásul a férjem is tartósan munkanélküli, és bár hosszú ideje szeretetben élünk, de ez nem mindig könnyű. Mostanában hosszabbak a ciklusok, általában 25 v 80 nap. Többnyire az első nap vannak görcsök. Fogamzásgátlót nem szedtem. 

I. Tapasztalat, visszajelzés 2024.02.02. 

Kedves István,

Ezen levél útján szeretném megköszönni a rengeteg információt, segítséget, és így egy hónap elteltével azt biztosan állíthatom, hogy a közérzetem javult, sokkal energikusabb vagyok. A menstruációk is elviselhetőbbek, fájdalmat szinte már egyáltalán nem érzek, és a legutóbb már csak négy napig tartott a jelentősebb vérzés, de ezen négy nap alatt sem öntött el hirtelen a vér, és éjszakánként sem voltak gondjaim. 

Persze, tudom, hogy még hosszú út áll előttem, de mindenképp igyekszem kitartani, és az életmódomon is alakítottam, amit tudtam, a tejtermékeket, fehér lisztet, cukrot szinte teljesen kiiktattam, amennyire sikerül a szénhidrát bevitelt is csökkentettem, és már kávéból is csak két kis adagot iszom, minden nélkül. Igyekszem minél több zöldséget, gyümölcsöt fogyasztani. A teák (Hölgyi tea aranyvesszőfüves változata és külön palástfű tea mellé) igazán jól esnek, még reggel éhgyomorra is, és a heti három tornához is bőven marad energiám. 

Márciusban mindenképp elmegyek majd egy ultrahangos kontrollvizsgálatra, és újra írok majd Önnek.

Bárhogy alakul is majd a mióma probléma, Önnek már így is nagyon köszönöm, hogy olyan jól vagyok, mint évek óta soha. Üdvözlettel: E.

II. Tapasztalat, visszajelzés 2024.04.21. 

Kedves István,

Szerettem volna Önnek megint írni, így, hogy már negyedik hónapja iszom az aranyvesszőfüves Hölgyi tea keveréket, palástfűvel kombinálva. 

Az előző levelemhez képest, amit februárban írtam, további pozitív változás, hogy a miómákhoz kapcsolódó utolsó tünetem is megszűnt, a közérzetem kifogástalan, normális, aktiv életem van megint, nem rettegek az újabb vérzések miatt. Április elején voltam orvosi kontrollon, a miómák nem nőttek tovább, és a nyálkahártya is vékony maradt, így az orvos is nyugodtan javasolta a tea folytatását, fenntartva, hogy súlyos vérzés esetén marad a műtét. Folytatom tovább a teákkal (Hölgyi tea + külön mellé palástfű tea), figyelek a táplálkozásra és sokat tornázok. Viszont úgy tűnik a vérzések kezdenek kihagyni, valószínűleg belépek a változó korba, így 47 évesen ez nem is csoda. 

Önnek nagyon köszönöm,  hogy végre jól vagyok, és pozitívan tekintek a jövőre. 

Üdvözlettel: E. 

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.