Előzmény

Segítséget szeretnék kérni tea rendeléshez. A mellemben 2 jóindulatú fibroadenoma ill. ciszta van. A Hölgyike teakeverék fogyasztása ebben az esetben is ajánlott?”


Visszajelzés 

Kedves Rigó Úr!

Először is Sikerekben, Egészségben Gazdag, Boldog Új Évet kívánok Önnek!

Az előzményeink szerint rendeltem Öntől még tavalyi évben Hölgyi teát, amit kiegészítettem palástfűtea fogyasztásával is, az Ön által javasolt tanács szerint. 

Szeptember hónapban voltam kontrollon, ahol a cisztám kisebbnek mutatkozott, illetve két reaktív nyirokcsomóm fel is szívódott. Gyógygombákat is fogyasztottam, mert az is bizonyítottan használt nekem- ez tény.

Viszont úgy vélem, az Ön teakeveréke nagyban hozzájárult ehhez az újabb sikeres eredményhez. 

Ezúttal szeretnék Öntől rendelni ismét Hölgyi teakeveréket. Három havi adagot.  3 x 60 g-os kiszerelést, postai utánvéttel.

Jó Egészséget! Üdv.: Marianna”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.