Melinda visszajelzése – 2021. 01. 14.

„Kedves Rigó István!
3 csomag aranyvesszőfüves hölgyi teát szeretnék rendelni. Két hónapja iszom a teáját, és már érzem a pozitív hatását. Szeretném kivárni a 3 hónapos kúrát és azt követően jelentkezem a tapasztalataimmal. Hálás vagyok a életmódváltó tanácsokért, melyet megfogadtam és próbálom megtartani.

Segítségét köszönöm!
Köszönettel: Melinda

Melinda 2. levele orvosi vizsgálatról – 2021. 02. 03.

„Kedves Rigó István!
Ismételten szeretnék Öntől 3 csomag aranyvesszőfüves Hölgyi teát rendelni.
4 hónap rendszeres teafogyasztás után eljutottam kontroll vizsgálatra. Korábban írtam már Önnek arról, hogy javulást érzek, de biztosra akartam menni.
A bal oldali 6 cm-es cisztám 4 cm-re csökkent, a jobb oldali 4 cm-es ciszta pedig 3 cm-re zsugorodott. Igyekszem a teljes növényi étrendet betartani. Már most nagyon sokat köszönhetek Önnek. A doktor úr tegnap azt mondta: “Én még várnék ezzel…”
Ha nem találom meg a Hölgyi teát és rá hallgatok 4 hónappal ezelőtt meg is műtött volna.
Köszönöm, hogy elkerülhettem a műtétet!
Üdvözlettel: Melinda”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.