Aranka 2021. februári levele

„Üdvözlöm!
Kálváriám 2019 őszén kezdődött,egy epe ultrahang alkalmával találtak cisztát a jobb petefészkemben.Tavaly márciusban meg is műtöttek, akkor a patológia azt mutatta ki,hogy endometriózis ciszta. A következő kontrollokon láthatóak voltak miómák.

Sokféle gyógyteát kipróbáltam mivel 37 éves vagyok és a dokim csak azt hajtogatja “kipakol”,családom még nincs és nem szeretnék lemondani a lehetőségről hogy legyen. Próbáltunk hormonkezelést,attól beteg voltam,híztam.

Egy volt osztálytársam ajánlotta a hölgyi teát. Neki bevált és cisztája is eltűnt tőle.
Bízom a természet erejében és nem volt kérdés, hogy kipróbáljam. Azóta a közérzetem sokall jobb,a menstruációk közötti szakasz is végre stresszmentes,megszűntek a köztes vérzéseim. A menzesz még problémás, most ajánlotta volt osztálytársam, hogy azokon a napokon ne csak egyszer 3 dl-t igyak, hanem 2-3 bögrével, ami neki is bevált.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a teára és természetesen kontrollokat sem hanyagolom el, hogy még jobban láthassam az eredményeket!

Megköszönve munkásságát kívánok jó egészséget,további szép napot!

Aranka 2021. márciusi levele

„Jó napot kívánok!

Legutóbbi e-mail váltásunk óta felgyorsultak az események.
Javaslatára elkezdtem a hölgyi teát többször inni naponta. A február közepén esedékes menstruáció megint bajos volt, a nagy mennyiségű vérzés miatt bekerültem a félegyházi nőgyógyászatra. A vizsgálat alapján az ottani főorvos megállapította,hogy a mióma okozza a nagy vérzést.
Kaptam vérzéscsillapító cseppeket és tablettát. Az eredmény alapján a nagyobbik mióma 2 mm-rel kisebb lett. Március 9.-én kellett kontrollra mennem, a vizsgálat során a főorvos azt mondta azonnali műtét, mert idézem “méhszájban mogyorónyi megszületendőben lévő myomagóc”, tehát a miómám megint zsugorodott. Valószínűleg, legalábbis én biztos vagyok benne, hogy a hölgyi tea hatása, hogy a hátsó méhfalból a méhszájhoz került.
10.-én tehát gyógykaparáson estem át a kecskeméti megyei kórházban, ami az orvos szerint jól sikerült. 4 hét múlva lesz szövettani eredmény, majd utána kontroll kb a 6. héten. A műtét napján tilos volt enni, inni, de azóta iszom megint a teát, gondolom ezt így is kell, hogy tegyem.

Nos lényeg, ami lényeg, ezzel úgy gondolom visszakaptam az esélyem a családalapításra. Visszatért a hitem, hogy nem vagyok “selejtes”.

Mindezt köszönhetem ennek a csodás teának és Önnek!
Maradok hű követője, tisztelettel: Aranka.”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.