„Kedves Rigó István!

Tímeának hívnak és a segítségét szeretném kérni.
Endometriózissal műtöttek kétszer is, az első műtétem 2022.04.27-én volt, (mindkét) petefészek endometriózis, medencei hashártya endometriózis, petevezeték endometriózis, ez utóbbi miatt mindkét petevezetőt eltávolították.
Szeretnénk a férjemmel gyereket ezért az első műtét után jelentkeztünk lombik programba, mivel más lehetőségünk sajnos nem maradt. Hosszú volt a várólista emiatt csak idén januárra kaptunk időpontot az első vizsgálatra, ekkor sajnos kiderült a vizsgálat alkalmával hogy újra endometriózis gyanús vagyok. Februárban ennek ellenére endometriózis gyanú mellett elkezdtük a stimulációt, a leszíváskor azonban sajnos kiderült, hogy 4 tüszőből amit le tudtak szívni egyben sem volt petesejt.

Ezután elmentem egy specialistához Dr. Bokor Attilához aki egyértelműen megállapította h. igen endometriózisom van de nem a bal petefészkemben lévő a pici endó a legnagyobb gond hanem hogy van egy óriási endometriózis csomó a vastagbelemben a végbelemhez közel (amit eddig senki nem vett észre pedig rengeteg orvos vizsgált már) és ezt mihamarabb műteni kell. 2023.05.24-én meg is műtött, kivett egy szakaszt a vastagbelemből, mivel olyan helyen volt csak nagyon nehezen tudta a összevarrni csak kézzel így úgy döntött, hogy óvintézkedésből kivezeti a vékonybelemet a hasfalamra, hogy a vastagbél tudjon összeforrni, gyógyulni. Szerencsére 1 hónap múlva visszazárta az ileosztómát, ez után volt egy hónap újabb pihi míg visszaállt az emésztésem.

Mikor rendbe jöttem július végén nekifutottunk újra a lombiknak és elkezdtük a stimulációt, azonban megint csak a leszívásig jutottunk, mert ugyanúgy 4 tűszőből egyben sem volt petesejt. A doki újabb vérvételre küldött amit a menstruáció 2. és 5. napja között kellett elvégezni. Az eredmény kiértékelése céljából csak október 3-ra kaptunk időpontot. Csatoltan küldöm Önnek a vizsgálat eredményét, bármilyen véleményt és segítséget szívesen fogadunk, nagyon szeretnénk a férjemmel kisbabát.

A második műtét előtt ittam (és most megint) a Hölgyi tea aranyvesszőfüves változatát, akkor a menstruációs görcseimet teljesen elmulasztotta, és kisebb is lett a bal petefészkemben lévő endometriózis, hiszek az Ön szakértelmében és szeretném a segítségét kérni, hogy nekem is lehessen kisbabám.

Köszönettel: Tímea”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.