Szép napot kívánok 🙂

Mint említettem korábban, március óta ittam az aranyvesszőfüves Hölgyi teát.
A jobb közérzet reményében, a cisztáim miatt kezdtem el inni. Főleg nőgyógyászati szempontból. Mivel volt rosszindulatú melldaganatom is (2021), plusz 3 ciszta a bal petefészekben plusz a bal mellben. 2,5 éve daganatmentes vagyok.

Mit tapasztaltam a teától?
Igazából teljesen meglepődtem ma, mert délelőtt nőgyógyászaton voltam kontrollon.
A doktornő megvizsgált és közölte velem, hogy a 3 ciszta a petefékekből és a ciszta a mellből teljesen eltűnt. Januárban még megvoltak és már 3 éve.
Nagyon meglepődtem, hogy nincsenek. Létezik az, hogy a teakeveréktől, amit ittam márciustól, 1 hónap alatt elmúltak a cisztáim? Számomra ez nagyon pozitív változás.

Üdvözlettel: Mónika (52 éves)

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.