Kedves Hölgy társaim,

Még ‘új vagyok’ a Hölgyi teázók köreiben, de elmondhatom, hogy elindultam egy úton, melyen ‘kezemet fogva’ olyan életmódbeli tanácsokat kaptam Rigó István Úrtól, melyet nem csupán a tea kúra mellett, hanem egész életemre kihatóan alkalmazni tudok. Hálás vagyok az alapos, mindenre kiterjedő, (több, mint) hasznos tanácsadásért. Nagyon gyors és rugalmas volt a rendelés menete; már-már a termék csomagolása megmosolyogtat. 🙂 Kellemes, finom ízű teakeverék, ugyanakkor a legmegnyugtatóbb, hogy figyelembe véve a kórelőzményt alakult összetétele. A teát néhány napja kezdtem el inni, így a kúra és életmódváltásom hatásosságáról későbbiekben tudok és fogok majd beszámolni.

Jó szívvel ajánlom Rigó Urat felkeresni.

Üdvözlettel: Petra
2022.11.13.


Vélemény forrása: Google értékelésből.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.