Kedves István !

D. Kata vagyok és szeretném megosztani a történetemet a Hölgyi teáról.

Három hónappal ezelőtt rendszertelen lett a menzeszem, és kellemetlen pecsételő vérzés miatt a nőgyógyászhoz fordultam ahol 2023. 09. 20-án ultrahang vizsgálattal megállapították, hogy a kellemetlen panaszokat a méhpolip okozza.

Gyógyszert is írtak föl amit kiváltottam a gyógyszertárban de nem szedtem be, a szemetesben landolt. Az orvos szerint a megoldás a műtét ami 10- 15 percig tart altatásban.
Kaptam beutalót is a Honvéd kórházba 2023. november 21-ére reggel 7 órára.

Én a műtét helyett a természetes gyógymódokat részesítem előnyben. Ha nem életmentő dologról van szó inkább elkerülöm az orvosi rendelőt.

Haza értem a dokitól és nagyon szomorú lettem a műtét miatt. A megoldáson gondolkoztam és
persze segítségül hívtam a Google-t.

A neten rákerestem a méhpolipra és olvasgattam egy kicsit. Közben rátaláltam a Hölgyi teára.
Több véleményt is elolvastam róla és mivel a közeli Herbáriában is kapható másnap délelőtt vettem kettő csomaggal. Nagyon bíztam a Hölgyi teában. És naponta két csészével fogyasztottam.
Egyszer reggeli előtt és este 7 kor.

Pár nap múlva a rosszkedvem elmúlt, jó lett a közérzetem. És a kellemetlen pecsételő vérzés is elmúlt. Föllélegeztem :).

A műtéti időpont előtt megint bejelentkeztem a nőgyógyászhoz, kíváncsi voltam meggyógyultam? Elmúlt a polip?
Ultrahang vizsgálat után azt mondta a doktor úr, hogy ő nem lát semmit.

Nagyon boldog vagyok, hogy a Hölgyi tea segítségével meggyógyultam és a műtéti időpontot is lemondhattam. A műtét elmaradt.


Köszönöm szépen a Gyógyteát 🙂
D.Kata

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.