„Kedves Rigó Úr!

Január óta iszom a hölgyi tea aranyvesszőfüves változatát, s csak jó hatásáról tudok beszámolni. Rendezte a menstruációmat, kevesebb, gyengébb fájdalmaim voltak.
Pajzsmirigy alulműködésem van, így hormont kell szednem.

Az említett műtétek után nehezen állt be a rendszeres menstruációm, féltem, h esetleg baj lenne a teherbe eséssel, így kezdtem el inni a hölgyi teát. A hatása számomra beváltotta a reményeimet is, havi szinten menstruálok, 1-1,5 nap csúszás eddig egyszer volt.
Kevesebb a fájdalom, pedig nagyon “görcsös” voltam mindig is.
Kb 4-6 napig tart, teljesen normális színnel, állaggal. (utána olvastam.)

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszolt levelemre, s ilyen részletesen, minden eszközzel, s megoldással segít nekem a problémám orvoslásában.
Levelét kinyomtattam, s fokozatosan haladva szeretném a tanácsait követve elindulni a “gyógyulás” útján, ugyanis ahogy Ön is írta, ez egy életmód váltás, nem kis “munka” lesz.. De a cél érdekében megéri…
Ha megengedi, szeretném tájékoztatni, hogyan haladok, milyen javulásokat tapasztalok magamon. A hölgyi teát-ahogy Ön javasolta-továbbra is fogyasztom.

Köszönettel:
Szőke Csilla”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.