„Kedves István.
7 héttel ezelőtt egy rákszűrés alkalmával fedeztek fel nálam egy 59×48 mm-es kétrekeszes folyadékkal telt petefészek cisztát. A nőgyógyász beutalt kórházi vizsgálatra és azt mondta, hogy ő műtétet javasolna. Egy hét múlva találtam rá a hölgyi teára és most voltam a kórházi kivizsgáláson ahol már csak egy 19×19 mm-es domináns tüszőt találtak. A teát 6 hete iszom napi 3 csészével, szedem a javasolt vitaminokat és betartottam az étkezési javaslatokat (cukormentes, tejmentes, kevés szénhidrát tartalmú diéta, a szénhidrátot nagyrészben teljes kiőrlésű termékekre cseréltem). A terápiát heti egy talpmasszázzsal is kiegészítettem és igyekeztem többet pihenni és kevesebbet idegeskedni.
Szeretném megköszönni Önnek a teát, nagyon örülök, hogy megtaláltam és elkerültem a műtétet.
Üdvözlettel,
Anita”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.