Szilvia első levele – 2021. 06.08.

„Kedves István,

az interneten találtam meg ezt az e-mail címet és szeretném a segítségét kérni.
38 éves vagyok és már 10 éve miómákkal küzdök. Volt egy műtétem 2013-ban, ahol 5 miómát távolítottak el, a hatodikat sajnos nem tudták kivenni, mert olyan helyen van. Ez az egy azóta nagyra nőtt illetve jött még hozzá pár kicsi is. Idegileg kicsit megvisel ez az egész.
Egy nagyon enyhe fogamzásgátlót szedek, hogy ne nöljön a mióma, de mikor érzelmileg kibillenek, akkor ezek azonnal nőnek, hiába szedem a gyógyszert.
Amit egy éve aktívan csinálok az az akupunktúra, pár hete aviva tornázok, pakolást teszek a hasamra, irrigálok stb.

Szíves tanácsát kérném, hogy mit tehetnék még.
Köszönettel: Szilvia”

Szilvia 2. levele – 2021. 10.08.

„Kedves István,

jó hírekről számolhatok be. Rendszeresen iszom napi három bögrével a hölgyi teát július eleje óta, a palástfü teát csak most fogom beépíteni. A szénhidrátot és az édességeket lecsökkentettem, kávét azóta szinte nem is ittam, rendszeresen sportolok, ezen kívül avivázok és akupunktúrára járok. Ultrahangos vizsgálaton még nem voltam, de a hölgy, aki akupunktúrával kezel kitapintás alapján érzi, hogy a legnagyobb miómám szinte eltűnt.

Én pedig határozottan érzem a változást, már nem kell olyan sokszor WC-re járnom, a hasam teljesen lapos, menstruáció alatt sem olyan duzzadt mint volt. A nyakamon a csomó is egyre kisebb. Annyira boldog vagyok, hogy megtaláltam Önt az interneten. Nagyon remélem, hogy a többi miómát is el fogom tudni tüntetni a teával.
Arra a döntésre jutottunk az akupunktúrás kezelésen, hogy ideje abba hagynom a fogamzásgátló szedését.
Köszönettel: Szilvia”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.