„Jó napot kívánok,

4 hónapja iszom a Hölgyi Tea aranyvesszőfüves változatát napi 2 bögrével + mellé a palástfű teát napi egy bögrével. Nőgyógyászati vizsgálatom során endometriózist, miómákat és petefészek cisztát találtak, na meg vashiányt talált az orvosom, ezért kezdtem el inni.

Voltam mellechon, az ottani eredmenyek alapján eltűntek a ciszták a mellemből. Kérdésem az lenne, hogy a teákat, hogy lenne jó hatásosabban inni? Befolyásolja a kávé fogyasztás, reggel egyet szoktam inni. Most kezdtem szedni a Magne B 6-ot is meg a kalciumot a vas tabletta mellé. Mire figyeljek oda, hogy a vitamin szedése mennyire zavarhatja meg a tea hatasát, mennyi idő kell elteljen a vitaminok, meg a teák fogyasztása között? Szedhető-e egy időpontban a magnézium a kalciummal, a teát, ahogy megittam mennyi időre vehetem be a vitaminokat. Fontos, hogy a tea fogyasztása es az étkezés között idő teljen el?

Válaszát előre is köszönöm, T. Adél”

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.