Mit tehetnek a hölgyek petefészek ciszta, mellciszta, pcos, mióma, endometriózis, méhpolip természetes kezeléséért? Sokan fordulnak hozzánk ezzel a kérdéssel, a válaszunk pedig minden esetben az, hogy érdemes a 4 L-betűs terápiával kezdeni a gyógyulást. Mi is az a 4 L-betűs terápia és hogyan segíthet a ciszták felszívódása terén? Olvassa el cikkünket és tegye meg az első lépést a gyógyulás útján!

Nő ciszták felszívódása érdekében Hölgyiteát fogyaszt és nevet

Mi is az a 4 L-betűs terápia?

A “4 L-betűs terápia” az alternatív gyógymód alapja, amelynek lényege négy darab L betűvel kezdődő kifejezés megértése és a szavak által adott tanács megfogadása, életmódba illesztése. Ez a négy tanács pedig nem más, mint a lassítani, lazítani, lágyulni és a lényeggel foglalkozni. Ha hölgyként Ön is megérti az ezen szavak mögött álló jelentést, valamint megtanulja beépíteni őket mindennapjaiba, a ciszták felszívódása is jóval könnyebben elérhetővé válhat!

Hogyan kell hasznosítani a 4 L-betűs terápiát?

Napjainkban a külvilágból érkező kihívások és elvárások hihetetlenül nagy súlya nehezedik a nőkre, amelynek eredménye, hogy mindenképpen meg akarnak felelni lányként, testvérként, párként, anyaként, barátként, vezetőként vagy munkatársként, illetve minden egyéb rájuk osztott vagy vállalt szerepben is helyt igyekeznek állni. Ennek köszönhetően rengeteg energiát fektetnek abba, hogy minden külső és belső (saját maguk iránti) elvárásnak, valamint mindenkinek megfeleljenek, teljesítsenek.

A túlhajszolás és a folyamatos stressz, hogy “Vajon elég jó vagy/voltam?”, óriási mennyiségű energiát emészt fel, amelynek köszönhetően egy idő után a test belefárad, így a mellékvese kéregállománya is. Ez pedig elősegítheti és fenntarthatja, vagy akár nőgyógyászati műtét után kiújíthatja az olyan elváltozásokat, mint a petefészek ciszta, a mellciszta, a pcos, a mióma, az endometriózis és a méhpolip, amelyek mind azt jelzik, hogy az érintett női test- és lélek “csak” küzd és küzd, így életmódváltásra, lassulásra van szükség!

A 4 L-betűs terápia ebben segít, hiszen lényege a hozzáállás, nézőpont formálása és a hölgyek magukkal szemben támasztott túlzottan nagy elvárások enyhítése, önmaguk szeretetének megtanulása. A terápia lényege tehát megérteni a cisztás megbetegedés kialakulásának lelki és életmódbeli okait, lassítani, lazítani, valamint lágyulni: a hölgyeknek külvilág felé és befelé, vagyis önmagukkal szemben is. Végül a lényeggel, a lényegessel jóval több időt tölteni, foglalkozni. Így a probléma (kibillenés) gyökerének megértésével és megváltoztatásával kell tenni a ciszták felszívódása érdekében.

Hogyan segíthet a 4 L-betűs terápia a ciszták felszívódásában?

A 4 L-betűs terápia tehát a női életmódváltás alappilléreivel támogathatja a ciszták felszívódását, hiszen a hölgy gondolatait, mindennapi céljait, önmagukkal szemben támasztott elvárásait, illetve a lelki és testi egyensúly elérését segíti elő. Hogyan is segíthet ez a ciszták elmúlása terén?

A szervezet, mint az köztudott válaszreakciót ad minden helyzetben. Sokszor a tudatos tudatunk nélkül, az automatikus agyi vezérlésünk teszi ezt meg. Ez történik akkor is, amikor egy hölgy folyamatosan pörög, túlhajszolja magát, még akkor is, ha mindezt csak fejben, gondolati szinten teszi. Ekkor a mellékvese kortizolt, vagyis küzdőhormont (“Üss vagy fuss!” helytállás céljából) termel, amely folyamatos stressz és pörgés esetén szüntelenül termelődik. Így a mellékvese kéregállomány elkezdi elvonni a progeszteront a petefészkekből, amelynek következtében idővel ösztrogéntúlsúly alakulhat ki. Az ösztrogén túlzott jelenléte a szervezetben pedig a cisztásodás kialakulását, a női hormonrendszer változását hozhatja magával. Nyilván több dolog befolyásolja azt, kinek lesz és mikor, valamint gyógyul-e a cisztikus elváltozása vagy az endometriózis, a mióma, adenomiózis vagy sem.

Így ciszták felszívódása úgy segíthető elő a legkönnyebben, ha hölgyként Ön is megtanulja alkalmazni a 4 L-betűs terápiát. Így lassít, lazít, lágyul, valamint csakis a lényeggel foglalkozik. Ebben a lassításban és lazításban a Hölgyi tea is segít, hiszen görcsoldó, gyulladáscsökkentő, nyugtató, harmonizáló hatásával támogatja a gyógyulást is.

A lassítás, lazítás, lágyulás és a lényeggel való több időtöltés eléréséről később még írok. Természetesen mindemellett fontos az orvosi kezelés betartása is, így tanácsaink a szakorvos által javasolt terápia mellett fejthetik csak ki igazán hatásukat!

Önt is érinti a cisztásodás? Fogadja meg az oldalunkon található női életmód tanácsokat, nézze meg Youtube csatornánk videós anyagait és értse meg mélyebben a cisztásodás okait, látogassa meg Facebook oldalunkat, ahol további hölgyeknek szóló tanácsok várják, vagy pedig foglaljon időpontot díjmentes női tanácsadásunkra, ahol személyre szabott tanácsokkal látom el Önt!

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, a palástfű tea és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.

Hasonló bejegyzések